02 March 2011

♥ faceblog ^,^

Post

about

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH


Edit

Read More . . .

20 February 2011

♥ cuak -,-

sabtu
19 feb 2011
____________________________________________


first ingat nak pergi giant je dengan kakak kakak fara . kat situ nak jumpe kawan fara tp dia tak boleh datang sebab tak berapa sihat . lepas tu fara ikut kakak fara keluar dengan balak dia , abg afiq .

kami keluar pergi makan then pergi gerbang malam lepas tu pergi dataran . nak balik dari dataran tu ada rob block . abg afiq yang memandu kerete . kitorang kene tahan but abg afiq tu tak nak berenti sebab lesen dia da mati . haha , so ingat boleh terlepas laa tetibe polis polis tu kejar .
* dalam hati "mati rr"

time kat trafik light polis tu datang serang kami , siap tendang kereta mak fara tu lagi . haishh , tao lah polis tapi jangan la ganas sangat . kalau kerete tu rosak bukan diorang nak bayar .

last last kami kene tahan dekat balai polis centrel . abg afiq yang kene terok sebab dia yang lari kami dah suruh dia berenti da tapi dia tak nak . ada sorang polis nih garang gilee . tapi yang lagi tiga tu okey sikit . first kami kene tahan fara memang takot plus cuak gilee , lagi satu tengok muke polis polis tu macam tak boleh percaya je . yew laa . mane tao polis tu nak rasuah ke .. hehe ,

kami kene tahan dekat satu jam lebih . sejuk gilee duk dalam balai tuh . nasib baik tak kene soal macam macam . tapi rasa nyew nama kami kene black list kot ! haishh . mati ! polis tu keret gilee , asyik nak drop orang je . memang la tu keje polis tapi cara dia tu lain macam cikit . GANAS ! da rr ugut kami suh masuk lokap . gile ke pe . lagi satu polis yang garang tu tak abes abes tunjuk penumbuk dia dekat abg afiq . sian pon ada . da laa tangan abg afiq tu kene gari .

hm , pape je laa . yang penting semua selamat . tak kene tidor dalam lokap ! malam tu memang penuh tragis buat fara . haha ,

* dalam hati : mane hero aku nih tak muncul muncul pon . haha ! :)

friends :)